Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 344 | 345 | (Page 346) | 347 | 348 | .... | 447 | newer

    0 0

    I need a solution

    hi Team, 

    Does Netbackup Evaluation License  contains all features / funtionality of netbackup ? and how to check the Evaluation License   is standard base or capacity based?

    Thank you

    1428051179

    0 0
  • 04/03/15--05:49: Need to back up MacBook Pro
  • I need a solution

    Hello,

    We're using NBU 7.6.1, and we're asked to back up MacBook Pro (OS X Yosemite) today.
    I'm not sure if it works or not, does anyone ever give it a try? 
    Thanks!

    1428065825

    0 0

    I need a solution

    OS:- Solaris

    Clustered Master Server

    We are having issue where we are unable to check the media tab from Java Console. As soon as we click on Media Tab we get the error

    "Xonnection coould not be established timed out while making the connection verify the services or daemon are working fine"

    I had verified all the daemons are UP and backups are working fine.We are able to view the content of library fine from GUI by running the inventory robot,also through CLI we are able to get all the information from bpmedia, vmquery, bpmedialist. Only problem we are having with Media Tab access vie GUI

    We had also restarted the NBU but still we are unable to access it.


    0 0
  • 04/03/15--08:19: Restore from tape
  • I need a solution

    It has been over 10 months since I have used NetBackUp. I am out of touch with the trouble shooting process.Our old file servers from which the backups were created have been decommissioned. I need to restore a folder from a backup tape. I have the backup tapes I added them to the library and did an inventory. I then started Backup, Archieve and Restore. From FILE>SPECIFY NETBACKUP MACHINE AND POLICY TYPE I selected the following as per FIG 1. I started the restore with these settings in FIG 2. I get the following as per FIG 3.

    I need immediate help as the tapes are due to expire after 5 hours.


    0 0

    I need a solution

    I have about 4.5 TB on a basic disk storage unit that isnt valid I just discovered. The partition is 7TB used for Server_Diff storage.  This storage unit is for Diffs only and actively being written too without issue.  I notice these images are not listed in the catalog for the clients.  I did a search and didnt see anything identical to this issue in the forms.  If I delete these images manually is this going to cause any issues.  My thought is no based on my understanding, but I would love a more knowledgeable confirmation.  Thanks.

    EDIT:  The images here shouldnt be older than 2 weeks based on retention.  Some are 2-3 months old.

    1428088485

    0 0

    I need a solution

    Hi All,

    I've read the following KB article - http://www.symantec.com/docs/HOWTO99113

    From it I'm infering that there's a 64 TB limit on the deduplication folder in BE2014. Can someone confirm this?

    Is there any word on what the limit might be in BE2015 (aka BE15)?

    Thanks


    0 0

    I need a solution

    Hello all,

    I have a BackupExec 12.5 (rev 2213) install on a customer's site, and we have a System State job that, after starting, never leaves the Queued state, even after several hundred hours. The job never appears to move any data - it just sits there.

    Here's the output of the properties of the job - server named and users have been changed for privacy:

    Backup Job Properties: System State(2) 
    Source
    
    --------------------------------------------------------------------------------
    
    Selections
    
    Selection list name: System_State 
    Selection list description:    
    
    Selections/Resource Order
    
    Selections 
    ACTIVEDIRECTORY 
    Shadow Copy Components\*.* /SUBDIR 
    Shadow Copy Components\User?Data\*.* /SUBDIR /EXCLUDE 
    System State\*.* /SUBDIR 
    EXCHANGE.COMPANY.local 
    Shadow Copy Components\*.* /SUBDIR 
    System State\*.* /SUBDIR 
    
    Resource Credentials
    
    Resources Resource Credentials 
    ACTIVEDIRECTORY COMPANY\user 
    Shadow Copy Components   
    System State   
    EXCHANGE.COMPANY.local COMPANY\user 
    Shadow Copy Components   
    System State   
    
    Priority and Availability
    
    Limit availability of this selection list for backup to the following daily time window: No
    
    Job priority:  Medium 
    
    Enable automatic cancellation for this selection list: No
    
    Selection List Notification
    
    Include job log with a notification to an e-mail or printer recipient: No
    
    Device and Media
    
    Device: System_State 
    Media set: System_State 
    Family name: Media created 4/3/2015 12:53:38 PM 
    When this job begins:  Overwrite media 
    
    Restrict backup of the selection list to devices on the following media server or media servers in a pool: No
    Eject media after job completes: No
    Write checksums to media: Yes
    Retension media before backup: No
    Password protect media: No
    Use Write once, read many (WORM) media: No
    
    
    
    Maximum number of devices to use for resources that support multiple data streams:  1 
    Minimum number of devices, terminate job if fewer devices are available:  1 
    
    
    
    Settings
    
    
    --------------------------------------------------------------------------------
    
    General
    
    Job name:  System State(2) 
    Backup set description: System State 
    Backup method for files: Full - Back up files - Using archive bit (reset archive bit) 
    Compression type: Hardware [if available, otherwise none] 
    
    
    Verify after backup completes: Yes
    
    Advanced
    
    Set Remote Agent priority: Normal Priority 
    Open file backup when Advanced Open File Option is not used:  With a lock 
    
    
    Enable single instance backup for NTFS volumes: No
    Back up files and directories by following junction points: Yes
    Back up data in Remote Storage: No
    
    Advanced Open File
    
    Use Advanced Open File Option: No
    
    
    Advanced Disk-based Backup
    
    Use offhost backup to move backup processing from remote computer to media server: No
    
    
    Network and Security
    
    Network interface:  Use any available network interface 
    Protocol:  Use any available protocol 
    
    
    Allow use of any available network interface, subnet, or protocol for remote agents not bound to the above network interface, subnet, or protocol: No
    
    
    
    Encryption Type:  None 
    Encryption key:  None 
    
    Run backup immediately when Symantec ThreatCon reaches: No
    
    
    Notification
    
    Include job log with a notification to an e-mail or printer recipient: No
    
    
    
    
    Frequency
    
    
    --------------------------------------------------------------------------------
    
    Schedule
    
    Run according to schedule
    
    Start no earlier than 6:00:00 PM and no later than 6:59:59 PM
    Make the schedule go into effect on 2/17/2010
    
    
    Schedule backup to run
    
    On Friday of the first week
    On Friday of the second week
    On Friday of the third week
    On Friday of the fourth week
    On Friday of the last week
    
    
    
    Submit job on hold: No
    

    The target for this backup to disk folder, and other jobs on the same server that backup files or Exchange are all working correctly.

    I'd certainly appreciate it if anyone has any advice for this job to tell me why it just sits at Queued forever. Thanks, and let me know if any additional info is needed.


    0 0

    I need a solution

    I'm running Netbackup 7.5 in a Windows environment.  I have lots of Windows clients running backups to a Media Server Deduplication Pool and all the deduplication is happening on the media server.  I have a single master server. 

    I have a remote office with 6 or 7 Windows servers that currently has its own media server and tape library but soon will have neither.  I will need to back them up to my local dedupe disk pool over the network.  Seems a good situation to enable client-side dedupe on those 6 or 7 servers. 

    From what I can tell I need to go into the Properties of the Master Server under Host Properties.  Then under Client Attributes I make the change under Deduplication Location from 'Always use the media server' to 'Prefer to use client-side deduplication' (or Always use ...).

    Since I only have one master server this is pretty much a global change, right?  I can go to each policy and check the 'disable client-side deduplication' box but that's a lot more work than just enabling client-side deduplication for a few servers. 

    How do I enable client-side deduplication for just a handful of clients?  If I change the Deduplication Location in the Client Attributes of the Host Properties does it just apply to the clients listed in the client list or does it apply to all the clients of that master server?

    Thanks a million.


    0 0

    I need a solution

    Dear ,

    I want your support to product our work invironment

    Tape Drive IP address: 192.168.1.253

    Server : WIndows server 2008 R2 - 192.168.1.3

    Temporary Server : Windows Server 2008 R2 - 192.168.1.4

    I am using a tape drive to have full backup including system state daily. unfortunately My primary server ( 192.168.1.3) failed to startup due to hardware error, i just need to give service center.

    How Can I restore full system from Tape Drive to Temporary Server ? please give me your support or give me your related documents ...

    Your quick answere will help me...

    Thanks


    0 0
  • 04/04/15--05:44: Question about forced rescan
  • I need a solution

    Hi all,

    Using nbu 7.6 as master/media server, and Windows2k8 client.
    A CIFS share (30 million files) is backed up with Accelerator enabled.
    I can see forced rescan is automatically used for some backups, even I don't enable it in the schedule.

    Is it a bug?

    1428157861

    0 0
  • 04/04/15--06:43: RDX drive issue
  • I need a solution

    Please find the below specification as we have in our environment.

    Windows Server 2008 R2
    Backup Exec 2012
    RDX drive & Cortridges
    USB KVM Switch

    I have some concern related backup exec & Storage.

    Backup is not target to storage untilled we remove the USB KVM switch.
    Meanwhile after removing KVM Switch from the server backup is working fine & when we attached KVM switch on server backup is not targets to storage and backup goes as queued.

    Please advise

    0

    0 0

    I need a solution

    Symantec,

    Could someone plesae point me in the right direction.  I have the following:

    Dell Equallogic arrays in R10 configu with 24x10k spindles each (so they're not slow)

    Dell Poweredge R720xd with 24 spindles of 10k drives in R10 (so once again, not slow)

    Dell Powerconnect 8132f dedicated 10gb iSCSI SAN network all hosted locally with jumboframes enabled

    When I run AVVI backups i only see about around 2000-4000 mb a minute no matter what I seem to do to it. I can confirm from the sgmon logs that the backups are running in SAN transport mode but the throughput is just poorer than I would expect (And have seen in the past)

    As I type this I have 2 full backups running with one not moving past 1500mb/min and the other at 920mb/min

    when i first got BE2012 installed and working i could consistently backup 10,000-12,000mb a min but as time has gone on (and updates bave been applied) this has stadily reducted.

    I can see in SANHQ that IOPS are only around 300-400 (easily under what the array can provide) and the latency is around 10ms

    Does anyone have any hints/tips/black magic that may restore backup performance?

    Cheers...


    0 0
  • 04/04/15--19:45: Netbackup Interview
  • I need a solution

    Hello All,

    Can you please share any Netbackup interview questions if you have. Iam looking to crack a job in this area. Also can you please let me know the area that interviewers will be stressing on if I go with 4 years of experience on resume. Appreciate your help on this. 


    0 0
  • 04/05/15--06:31: Backup to NAS Storage
  • I need a solution

    Hi ;

    I'm newbie in Symantec Netbackup , i will be grateful if you could help me .

    we need to backup from client to NAS Storage Directly  , without mounted the NAS Storage  to the media server. is it possible ? and if so how to implement it ?

    BR

    Deyaa


    0 0

    I need a solution

    Hello,

    from a week every catalog tasks I performed on a QNAP NAS fail with this error:

    Final error: 0xe000e006 - A backup storage read/write error has occurred.
    
    If the storage is tape based, this is usually caused by dirty read/write heads in the tape drive.  Clean the tape drive, and then try the job again.  If the problem persists, try a different tape.  You may also need to check for problems with cables, termination, or other hardware issues.
    
    If the storage is disk based, check that the storage subsystem is functioning properly.  Review any system logs or vendor specific logs associated with the storage to help determine the source of the problem.  You may also want to check any vendor specific documentation for troubleshooting recommendations.
    
    Final error category: Backup Device Errors
    Completed status: Failed

    The NAS disks are ok, already tested many times, sometimes I get also the error "disk offline"... but it's online !

    This error happens also with another QNAP NAS using a USB 3.0 disk, no issues using RAID 5 20tb.

    Anyway, a catalog task is mandatory or not ?


    0 0

    I need a solution

    Hi All,

    In a plan, I went to enable the NBAC on my standalone master server Using: \Program Files\Veritas\NetBackup\bin\admincmd>bpnbaz -setupmaster

    Output ----

    You will have to restart NetBackup services on this machine after the command completes successfully.
    Do you want to continue(y/n)y
    Gathering configuration information.
    Please be patient as we wait for 10 sec for the security services to start their operation.
    Generating identity for host 'nbmaster'
    Setting up basic authorization information. Please be patient.
    Basic authorization information generated successfully.
    Granting authorization check permissions to host 'nbmaster'
    Configuring authentication domains within Netbackup
    Setting up authorization information in Netbackup configuration files.
    Setting up NBAC on target host: nbmaster
    Warning: NetBackup Master Server is currently configured in AUTOMATIC mode. Security will be enforced only in REQUIRED mode. This can be done after entire NetBackup domain is configured with NBAC
    Operation completed successfully.

    ---------------------------

    But after restarting my NBU Services i found that most of the netbackup services are not running. In event viewer i can see error EMM initilisation failure 334.

    Post couple of R&D i dint resolve this issue. Finally i disabled the NBAC in Registry using USE_VXSS = PROHIBITED

    After Server Restart, Services came up successfully.


    0 0

    I need a solution

    I followed Symantec's technotes and used the Enterprise Vault Server Migration tool to move our EV server to new hardware. Everything went pretty much perfectly using the migration utility until it came time to backup the vault stores/indexes on the new server. Our Backup Exec CASO server--I think-- is still trying to go to the old EV directory/site server and of course failing out with "browse failure" communication errors ("Enterprise Vault services are not responding to commands sent by Backup Exec; ensure that Enterprise Vault directory service is running").

    I've tried restarting the services on the EV SQL server, the EV Directory/Site server and the primary Backup Exec CASO server, but nothing seems to be working.

    Does anyone have ideas or thoughts? I can't even really seem to find any event viewer errors on any of the three involved servers.

    Thank you very much for any advice or insight.


    0 0

    I need a solution

    Hi,

    I am running with a POC with Appliance 5230 installed as Master/Media with MSDP.

    I enable Encryption on appliance: Main_Menu> Settings> Deduplication> Tune Encryption Enable.

    Now, how to I ensure that images on pool are encrypted, and how do I test that it is secured with unautorized restore to distinct server/location.

    I do see some file created under  /disk/databases/catalog/number/client_host_name/policy_name/client-host-name_backup-timestamp_C1_F1.img

    should I also have a keys stored somewhere?


    0 0

    I need a solution

    Hi, 

    There will be any issue if i backup active database in Full backup but backup passive database in Incremental. The real issue is when i backup incremental in passive database error 130 or another snapshot error happened. And when i backup full in active database same error happened no matter how many times i restart services or server. 

    Thanks


    0 0
  • 04/05/15--23:31: hi backup -exec
  • I need a solution

    I used backup exec 2010 v 13.0 dlo v 3.1 I
    Dlo 342B 44a can't backup open pst file (not use exchange) I found this msg ( retry)
    I can't find vss method for doing pst backup with dlo . Are there any that knows how to solve this ?

    0

older | 1 | .... | 344 | 345 | (Page 346) | 347 | 348 | .... | 447 | newer