Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 363 | 364 | (Page 365) | 366 | 367 | .... | 447 | newer

    0 0

    I need a solution

    Hi All 

    Below are the environmental details 

    Master Server : 7.6.0.4 ( RHEL ) 

    Media Server : 2.6.0.4 / Aappliance 52330 

    Client ( Win 2008 ) 

    We have three drives on client C:\ , F: and E:\ 

    C and F drive is less in size but E drive contains around 5.5 TB of data .There are around 11 folders. in E drive  Since the client is at remote site the backup speed we are getting is a bit slow and it takes 4-5 days when doing full backup of E drive .Therefore I created seperate policy for this client with below selection and enabled multistreaming in the policy 

    C:\

    F:\

    E:\*

    I also enabled checkpoint , resiliense network , accelerator and client side dedup for this client and triggered the  backup . Now when the backup is triggered F drive backup fails with Error 90 and hence the parent job failed as well . 

    Below are the job details for the failed job 

    05/16/2015 16:15:23 - Using resilient connections
    05/16/2015 16:15:19 - Info nbjm (pid=2613) starting backup job (jobid=458455) for client vds_bos_env_storagepc, policy BSL-PKC-WIN-VDS_BOS_ENV_STORAGEPC-9PM, schedule Weekly-FULL
    05/16/2015 16:15:19 - Info nbjm (pid=2613) requesting STANDARD_RESOURCE resources from RB for backup job (jobid=458455, request id:{ED2230A0-FB92-11E4-975C-740FB76228E1})
    05/16/2015 16:15:19 - requesting resource bslwolnbu01-PKC01
    05/16/2015 16:15:19 - requesting resource bslsydnbu01v.NBU_CLIENT.MAXJOBS.vds_bos_env_storagepc
    05/16/2015 16:15:19 - requesting resource bslsydnbu01v.NBU_POLICY.MAXJOBS.BSL-PKC-WIN-VDS_BOS_ENV_STORAGEPC-9PM
    05/16/2015 16:15:19 - granted resource  bslsydnbu01v.NBU_CLIENT.MAXJOBS.vds_bos_env_storagepc
    05/16/2015 16:15:19 - granted resource  bslsydnbu01v.NBU_POLICY.MAXJOBS.BSL-PKC-WIN-VDS_BOS_ENV_STORAGEPC-9PM
    05/16/2015 16:15:19 - granted resource  MediaID=@aaaae;DiskVolume=PureDiskVolume;DiskPool=dp_msdp_bslwolnbu01;Path=PureDiskVolume;StorageServer=bslwolnbu01;MediaServer=bslwolnbu01
    05/16/2015 16:15:19 - granted resource  bslwolnbu01-PKC01
    05/16/2015 16:15:19 - estimated 0 kbytes needed
    05/16/2015 16:15:19 - Info nbjm (pid=2613) started backup (backupid=vds_bos_env_storagepc_1431756919) job for client vds_bos_env_storagepc, policy BSL-PKC-WIN-VDS_BOS_ENV_STORAGEPC-9PM, schedule Weekly-FULL on storage unit bslwolnbu01-PKC01
    05/16/2015 16:15:22 - started process bpbrm (pid=8264)
    05/16/2015 16:15:26 - Info bpbrm (pid=8264) vds_bos_env_storagepc is the host to backup data from
    05/16/2015 16:15:26 - Info bpbrm (pid=8264) reading file list for client
    05/16/2015 16:15:28 - Info bpbrm (pid=8264) accelerator enabled
    05/16/2015 16:15:29 - Info bpbrm (pid=8264) There is no complete backup image match with track journal, a regular full backup will be performed.
    05/16/2015 16:15:29 - connecting
    05/16/2015 16:15:36 - Info bpbrm (pid=8264) starting bpbkar on client
    05/16/2015 16:15:36 - connected; connect time: 0:00:00
    05/16/2015 16:15:37 - Info bpbkar (pid=6464) Backup started
    05/16/2015 16:15:37 - Info bpbrm (pid=8264) bptm pid: 8368
    05/16/2015 16:15:37 - Info bpbkar (pid=6464) change time comparison:<enabled>
    05/16/2015 16:15:37 - Info bpbkar (pid=6464) accelerator enabled backup, archive bit processing:<disabled>
    05/16/2015 16:15:38 - Info bpbkar (pid=6464) will attempt to use change journal data for <F:\>
    05/16/2015 16:15:38 - Info bptm (pid=8368) start
    05/16/2015 16:15:40 - Info bptm (pid=8368) using 262144 data buffer size
    05/16/2015 16:15:40 - Info bptm (pid=8368) using 30 data buffers
    05/16/2015 16:15:41 - Info bptm (pid=8368) start backup
    05/16/2015 16:15:43 - Info bptm (pid=8368) backup child process is pid 8436
    05/16/2015 16:15:43 - begin writing
    05/16/2015 16:15:50 - Info bpbkar (pid=6464) not using change journal data for <F:\>: no previous track log
    05/16/2015 16:15:50 - Info bpbkar (pid=6464) accelerator sent 0 bytes out of 0 bytes to server, optimization 0.0%
    05/16/2015 16:15:50 - Info bptm (pid=8368) waited for full buffer 1 times, delayed 428 times
    05/16/2015 16:15:50 - Info bptm (pid=8368) EXITING with status 90 <----------
    05/16/2015 16:15:53 - Info bslwolnbu01 (pid=8368) StorageServer=PureDisk:bslwolnbu01; Report=PDDO Stats for (bslwolnbu01): scanned: 3 KB, CR sent: 0 KB, CR sent over FC: 0 KB, dedup: 100.0%, cache disabled
    05/16/2015 16:15:54 - Info bpbkar (pid=6464) done. status: 90: media manager received no data for backup image
    05/16/2015 16:15:54 - end writing; write time: 0:00:11
    media manager received no data for backup image  (90)

    activity monitor.PNG

    backup selecton.PNG 

    This is what we see in the file list when I open the failed job

    SET SNAP_ID=vds_bos_env_storagepc_1431756725
    BACKUP F:\ USING \\?\GLOBALROOT\Device\HarddiskVolumeShadowCopy147\ OPTIONS:ALT_PATH_PREFIX=C:\Program Files\Veritas\NetBackup\temp\_vrts_frzn_img_7112_1,FITYPE=MIRROR,MNTPOINT=F:\,FSTYPE=NTFS

    The backups are going to appliance and I was expecting one backup stream created for each folder in E Drive . 

    So what I want to know is

    a) Why F drive backup failed with error 90 , when it used to backup successfully when all local drive was selected 

    b) There should be one backup stream for each of the folder in E , but thats not what is happening 


    0 0
  • 05/16/15--07:09: Restoration
  • I need a solution

    Hello Experts,

    I need to restore flat files. Restoration is progress its showing 200 gb written.

    But i could not find anywhere that tells me how much data was there on specific date?

    How do i ensure how much data is left nothing in the progress bar?

    Pls help.


    0 0

    I need a solution

    Hi,

    Can you please tell me for HP SAN storage and TL Tape library, do they need 2x SSO and 2xTape library or 1xSSO along with 1xTape library?

    Thanks


    0 0

    I need a solution

    Hello,

    I am new by to Symantec BE, one of my customers is interested in BE as a backup solution for his Oracle databases, but we have some difficulties in using BE for that purpose and I need your assistance please, we've started the demo by backing up a single tablespace then restore it, the backup was very successful according to BE's report, but when we restored it the whole Oracle instance got corrupted, but it's a testing instance so we have no data lose, I've read the user's guide of the product but I still have few questions:

    1. regarding backup, or let's say a correct backup method, for the very first backup, should I perform a full backup of the whole instances? or I can just backup a single tablespace? 
    2. the customer deleted some records after taking that backup, but when restoring, the process fails, I need to know what should I exactelly restore to retreive the deleted records, should I restore the control file for the whole instance or just do a database restore and choose that tablespace? the restoration os performed on the same DB server, just to recover the lost records, not redirecting the data.
    3. I am confused and don't know what is meant by "restoring from online database" in the restore wizard, I can't figure out what exactelly is backed up withing the backup sets, it's very confusing.

    the administrator's guide is a bit confusing here, especialy that there's no screen shots, nothing useful on youtube as well.

    Awaiting your kind responses.

    Thanks,


    0 0
  • 05/17/15--01:51: nbu vmware
  • I need a solution

    hi all

    i have below queries
    1...can i do a single file restore in case of a vm backup? if yes, what settings needs to be done

    2...where to enable symantec v ray technology in netbackup policy?

    3...media is fine.drives are fine..bit still media is not mounting on drives.

    what could be the issue?? max mount can be a issue?

    4...vm backup depends on vss to b stable on a vm for snapshot? if vss is unstable will my snapshot b created?

    5..i dont want to use VSS for snapshot creation..does anything i can do on v center to not to have vss??

    i have read the vm admin guide and the nbu forums.but no luck.

    0

    0 0

    I need a solution

    I wanted to duplicate December backup to another media ,

    Job Details

    5/17/2015 4:25:18 AM - begin Duplicate
    5/17/2015 4:25:18 AM - requesting resource IFGWHULNAS002-hcart2-robot-tld-0
    5/17/2015 4:25:18 AM - requesting resource 000002
    5/17/2015 4:25:18 AM - reserving resource 000002
    5/17/2015 4:25:18 AM - Error nbjm(pid=6276) NBU status: 167, EMM status: Media Pool is not defined in EMM
    5/17/2015 4:25:18 AM - Error nbjm(pid=6276) NBU status: 167, EMM status: Media Pool is not defined in EMM
    5/17/2015 4:25:18 AM - Error nbjm(pid=6276) NBU status: 167, EMM status: Media Pool is not defined in EMM
    5/17/2015 4:25:18 AM - Error nbjm(pid=6276) NBU status: 167, EMM status: Media Pool is not defined in EMM
    5/17/2015 4:25:19 AM - end Duplicate; elapsed time: 0:00:01
    cannot find requested volume pool in EMM database(167)

    my December backup image is in 000002 media , Which is under Standalone Residence , I have moved this media manually under robot control host.

    But when backup run inventory, getting error media is not available , I tried to inventory robot the media asked to go to Standalone.

    -----
    5/17/2015 2:52:00 PM > Inventory & Update for TLD(0) on IFGWHULNAS002
    -----
    Generating list of recommended changes ...
    Proposed Change(s) to Update the Volume Configuration
    =====================================================
    Logically move media ID 000002 (barcode 000002L5) from slot 3 to standalone residence.
    Update volume configuration?

    D:\Program Files\Veritas\Volmgr\bin>vmquery.exe -m 000002
    ================================================================================

    media ID:              000002
    media type:            1/2" cartridge tape 2 (14)
    barcode:               000002L5
    media description:     ---
    volume pool:           Monthly-HULBackups (7)
    robot type:            TLD - Tape Library DLT (8)
    robot number:          0
    robot slot:            3
    robot control host:    IFGWHULNAS002
    volume group:          000_00000_TLD
    vault name:            ---
    vault sent date:       ---
    vault return date:     ---
    vault slot:            ---
    vault session id:      ---
    vault container id:    -
    created:               5/1/2014 12:51:08 AM
    assigned:              12/6/2014 12:00:12 AM
    last mounted:          12/6/2014 12:01:03 AM
    first mount:           6/16/2014 1:17:00 AM
    expiration date:       ---
    number of mounts:      42
    max mounts allowed:    ---
    status:                0x0
    ================================================================================

    3600841

    0 0
  • 05/17/15--09:39: Catalog Partial Successfull.
  • I need a solution

    Hello Experts,

    Our catalog backup is getting partial successfull. It has 3 schedules in a day full and 2 differenential in a day.

    Last incremental has the parital backup. however before that full and differntial got successfull.

    WRN - can't open file: J:\NetBackup\db\discovery\3 hdscci01p oracle.xml (WIN32 32: The process cannot access the file because it is being used by another process. )

    Pls help to troubleshoot.


    0 0

    I need a solution

    Hello All,

    Typically I face a lot of resistance from OS admin or application owners when enabling NetBackup logs on the client, in this case windows. Couple of questions which I always get asked is can we redirect the logs to another drive which has more space and how much will the size of the logs. I do not know of way if eirther is possible.

    However I just wanted to be sure and was wondering if any of you SME's  know if its possible to place the log folder on another drive other that the one NetBackup is installed on. Also typically what would be the size of the various log files  and is there way to truncate them after it reaches a particular size.  

    Thank You.

    Master & Media servers  are on NetBackup 7.6.0.3 , Windows 2008 R2 Enterprise SP1 64 Bit


    0 0

    I need a solution

    Server gets reboot while upgrading from NBU 7.6.0.1 to 7.6.0.4. Can anyone please help me out on this what may be the cause.


    0 0

    I need a solution

    good afternoon
    InstalledBackup Exec2012revision1798Service Pack4(Windows 2008R2 + Update / SQL Server2005SP4 -9.0.5000)
    ThroughLiveUpdatepatchesinstalled217,347.
    Randomlyerror0x80004005 - Unspecified error,which resultsin the failure ofbackup.After reading theforum andthe recommendationsit all comes downto the articlethat ITECH53004requirementsfulfilled
    And installationof patches201596,203574,205111.
    Service Pack4(Article: TECH215122)already includesall the necessarypatches.
    Please helphow to conquerthis problem?


    0 0

    Copy all the children of the comment that is the source of this new discussion.
    I need a solution

    **** MOVED to new discussion from https://www-secure.symantec.com/connect/forums/vm-sharepoint-2013-grt-error-netbackup-7611-client-nfs-service-error  ****

    NFS Service error has been solved

    But

    Still Getting Pertially Successful and i can't browse Grt files in Sharepoint backup ?!!

    5/18/2015 9:46:06 AM - Warning bpbrm(pid=7932) from client Cluster-SQL : WRN - snapshot creation successful, with the following condition: SharePoint Agent does not support compressed databases for granular restores of items.
    5/18/2015 9:46:06 AM - Warning bpbrm(pid=7932) from client Cluster-SQL : WRN - snapshot creation successful, with the following condition: SharePoint Agent does not support compressed databases for granular restores of items.

    11113791

    0 0

    I need a solution

    Hi,

    We have just upgraded to 7.6.1.1 and have a new issue whereby every day 5-10 of 50 or so of our VMware Snapshot backups sit waiting for the snapshot created at the start of the job to delete.

    The child job to back up the snapshot completes sucesfully and VMware does sucesfully delete the snapshot created for netbackup, but for some reason the message that this deletion has completed doesn't ever get back to the netbackup console and the jobs just sit there indefinately until they are cancelled by the administrator.

    It effects differernt cilents every day, across several different polices and on different media servers.

    Has anyone come across this problem? It seems to be new with 7.6.1.1

    If anyone can give me and idea of what logs might be useful to look in that would be really helpful.

    Although the backup are working correctly the hung jobs are taking up precious slots in our backup window and stopping others from running.

    Helen


    0 0

    I need a solution

    Hello,

    I had updated Symantec System Recovery 2013 to 2013 R2.  

    After this update I can´t create new recovery disk because is grayed out.

    I´m running it on windows 2003 server sp2.

    I need a solution to have a SSRD.

    Regards.


    0 0
  • 05/18/15--02:44: ARCserve to Backup Exec
  • I need a solution

    Hello everyone,

    We are planning to migrate from ARCserve r16.5 SP1 to the latest Backup Exec. The plan is to do this without losing our old backups from ARCserve.

    So my question is can we install Backup Exec in a cohabitational way with our ARCserve software?


    0 0

    I need a solution

    Friends,

    I have got strange problem going where one of my media server keep on rebooting mostly over the weekend.

    OS SuSe Linux 11 SP2

    NBU 7.6.0.3

    Physical box HP DL180 G6

    Its an onsite appliance that backs up client locally and replicate (AIR) to central location. 

    /var/log/messages doesn't contain much information..

    I have ran the HP diagnostic to see if there are any problem with hardware componenets but all came out. 

    I have upgraded the FW and number of drivers and due to upgrade BIOS but i dont think abnormal reboot has anything to do with BIOS. 

    Has anyone seen this problem. any input/ideas will highly be appreicated otherwise i would have no choice except to rebuilt the server. 


    0 0
  • 05/18/15--15:19: Strange new message
  • I need a solution

    Hi All,

    I am running NetBackup Enterprise 7.6.1 on Solaris 11. Just this morning I started to get a strange event. When ever I use the Java GUI to make changes to the NB database I get a, short lived, Java box that says "Action succeeded but auditing failed" with no error message number. It doesn't sound too dangerous But I would like to find out what's happening.

    Thanks!


    0 0

    I need a solution

    Hi.

    What are the similarities and differences between the following products:

    1.   Symantec Ghost Solution Suite v2.5

    2.   Symantec Backup Exec 2015

    3.   Symantec System Recovery 2013 R2

    Many thanks & regards,

    CrVMo


    0 0
  • 05/18/15--19:43: SQL backup error
  • No
    I need a solution

    Hello,

    Thanks for your detailed explaination, really informative. I do like some clarification on the best practices to back MS SQL with Symantec Backup Exec 2012.

    I'm having a MS SQL 2008 RT thats installed on a Windows Server 2008 R2, Standard Edition. This server hosts almost 18Databases, I've checked all of them and found that all the Databases are set on Full Recovery Model.

    Backup Exec is configured to run Daily, Weekly and Monthly always as Full Backup. I found that all the databases log files are reaching bigger than the database file size.

    After reading this article, I have configured one more backup to run after the Daily as Incremental with Log Backup and another Incremental with Differential Backup.

    Now whenever a backup runs, it leave a Warnning/Explination mark as the backup completed with Execptions.

    Any help / thoughts?

    Thanks,

    11102991

    0 0

    I need a solution

    Hi,

    I doing a project to setup 2 MSDP on 2 location, when starting, i put the server side by side and all run perfect even i enable accelerator

    So i move 1 MSDP to DR side, replication starting not to work. then i disable acceletor, replication start to work back. I believe the setup is correct just not sure which port need to open for the accelerator to communicate

    Do i need to open other port for acceletor to communicate ? 

    Ports open between 2 site

    HQ --> DRC

    1556, 10102, 10082

    DRC --> HQ

    1556

    NetBackup version 7.6.1.1 

    MSDP windows 2012 R2 server

    anyone please help ?


    0 0

    I need a solution

    Hi All ,

    We are going to do data migration form location A(source) to location B(destination).Now we have netbackup master servers at both location .

    We are planning to take backup of data from location A file servers on tape through netbackup and restore it at location B using different netbackup master server.

    Just wanted to know the feasiblity for this .Also if its possible can you let me know the steps .


older | 1 | .... | 363 | 364 | (Page 365) | 366 | 367 | .... | 447 | newer