Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 442 | 443 | (Page 444) | 445 | 446 | 447 | newer

    0 0

    I need a solution

    Dear Friends ,

    I am facing a problem in Netbackup related to SLP duplication ,  Oracle Rman Backup completed at Head Office SLP , and duplication started HO to DR

    Out of 12 images 11 images duplicated at DR but 1 image is missing .  i tried to check if any image is pending in that particular SLP, but nothing was penindg for that SLP , aftrer that i tried to manually duplicate that image from HO to DR it failed imediatly with error copy 2 already exists . below is the job details i started manually .

    Please suggest .

    12/9/2015 11:36:00 AM - begin Duplicate
    12/9/2015 11:36:03 AM - requesting resource ftmdrae3_dr_stu1
    12/9/2015 11:36:03 AM - reserving resource @aaaa5
    12/9/2015 11:36:04 AM - reserved resource @aaaa5
    12/9/2015 11:36:04 AM - granted resource MediaID=@aaaa7;DiskVolume=DD860_DR_LSU;DiskPool=OST_DD_DR_DISK_POOL;Path=DD860_DR_LSU;StorageServer=ddunbaedr;MediaServer=ftmdrae3
    12/9/2015 11:36:04 AM - granted resource ftmdrae3_dr_stu1
    12/9/2015 11:36:05 AM - requesting resource @aaaa5
    12/9/2015 11:36:05 AM - granted resource MediaID=@aaaa5;DiskVolume=DD890_HO_LSU;DiskPool=OST_DD_HO_DISK_POOL;Path=DD890_HO_LSU;StorageServer=ddunbaeho;MediaServer=ftmdrae3
    12/9/2015 11:36:06 AM - Info Duplicate(pid=14968) Initiating optimized duplication from @aaaa5 to @aaaa7      
    12/9/2015 11:36:06 AM - Error bpduplicate(pid=14968) Backupid t2401_vip2_1443665311 copy 2 already exists       
    12/9/2015 11:36:07 AM - Error bpduplicate(pid=14968) Duplicate of backupid t2401_vip2_1443665311 failed, the entity already exists (226).   
    12/9/2015 11:36:07 AM - Error bpduplicate(pid=14968) Status = no images were successfully processed.      
    12/9/2015 11:36:09 AM - end Duplicate; elapsed time: 0:00:09
    no images were successfully processed(191)

    Thank You !!

    0

    0 0

    I need a solution

    Hi Forum,

    I am trying to restore a single file from Windows VM and trying to restore to same VM in alternate location but getting following error in job details.

    -------------------------------------

    12/09/2015 17:05:48 - begin Restore
    12/09/2015 17:05:49 - restoring from image SIDCSANMGMT-SIDCSYMMONREP_1449659817
    12/09/2015 17:05:49 - Info bprd (pid=26291) Restoring from copy 1 of image created Wed Dec 09 16:46:57 2015 from policy IDC-VM-TEST-RESTORE
    12/09/2015 17:05:49 - requesting resource @aaaaj
    12/09/2015 17:05:49 - granted resource  MediaID=@aaaaj;DiskVolume=STU1;DiskPool=TEST_DP;Path=STU1;StorageServer=SRCPIDC1DD01.in.ril.com;MediaServer=P603XMED03
    12/09/2015 17:05:51 - Info bpdm (pid=42599) started
    12/09/2015 17:05:51 - started process bpdm (pid=42599)
    12/09/2015 17:05:51 - Info bpdm (pid=42599) reading backup image
    12/09/2015 17:05:51 - Info bpdm (pid=42599) requesting nbjm for media
    12/09/2015 17:05:51 - Info bpdm (pid=42599) using 64 data buffers
    12/09/2015 17:05:51 - Info bpdm (pid=42599) spawning a child process
    12/09/2015 17:05:51 - Info bpbrm (pid=42599) child pid: 42600
    12/09/2015 17:05:55 - begin reading
    12/09/2015 17:05:56 - end reading; read time: 0:00:01
    12/09/2015 17:05:56 - Info bpdm (pid=42599) completed reading backup image
    12/09/2015 17:05:56 - Info bpdm (pid=42599) EXITING with status 0
    12/09/2015 17:05:56 - requesting resource @aaaaj
    12/09/2015 17:05:56 - granted resource  MediaID=@aaaaj;DiskVolume=STU1;DiskPool=TEST_DP;Path=STU1;StorageServer=SRCPIDC1DD01.in.ril.com;MediaServer=P603XMED03
    12/09/2015 17:05:59 - Error bpbrm (pid=42614) bpcd on SIDCSANMGMT-SIDCSYMMONREP exited with status 48: client hostname could not be found
    12/09/2015 17:05:59 - Info tar (pid=0) done. status: 48: client hostname could not be found
    12/09/2015 17:05:59 - Error bpbrm (pid=42614) client restore EXIT STATUS 48: client hostname could not be found

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    NBU is 7.6.0.1 and Vcenter 5.5 U2

    I have checked the compatability since it is supported from 7.6.0.4, i am not able to log a case.

    Pls. sugggest

    0

    0 0

    I need a solution

    Hallo,

    Auf unserem Server (Windows 2012 R2) haben wir Symantec Backup Exec 2014 installiert.

    Nun würde ich gerne einen vorhandenen Backup job, der über eine Ethernet-Schnittstelle sichert dazu bringen, dass er zukünftig über FibreChannel sichert. Beim Bearbeiten des Sicherungs jobs kann ich nur eine Ethernet-Schnittstelle auswählen.

    Laut unserer Netzwerk-Truppe ist Fibre Channel eingerichtet und Datenübertragung hierüber ist möglich.

    Bin allerdings ein newbie was FibreChannel anbelangt. Und bei Symantec Backup bin ich auch noch nicht so firm.

    Gruß

    Gerhard

    0

    0 0

    I need a solution

    Hi there - wonder if anyone can shed any light on an intermittent issue we have.

    We have several Windows 2003 servers that have unexpectantly rebooted over the past few months reporting

    System Failure: Stop Error
    Reason Code: 0x805000f
    Bugcheck String : 0x0000007f (0x00000008, 0xf772ffe0, 0x00000000, 0x00000000)

    All these servers have Symantec Endpoint Protection 11.0.4000.2295
    Symantec Backup Exec 11d

    We also use Altiris and all the normal agents are on the servers. Also Volume Shadow copy is being used.

    Any opinions/views are most welcome.

    Thanks in advance


    0 0

    I need a solution

    Hi all,
    I know verision 3 was Roxio but I cannot find any info in Roxio forum and was wondering if anyone else had tried here. My HP Pavilion a1440n will not boot after Goback 3 deluxe install. It starts to, flashes a blue screen, and then tries to reboot - over and over. I had to uninstall it to boot again. I did a system restore on XP Media Center and then reinstalled goback to see if that would help but to no avail. I wonder if it has something to do with HP Recovery partition. Could find nothing on HP site either. I have used version 3 on XP home and pro with no issues on the dell or the 2 I built myself. It only happens on this HP. Ideas?


    0 0

    I need a solution

    I found this article:

    https://www-secure.symantec.com/connect/forums/wha...

    but was wondering if there was anything else to it.

     I notice that there is no longer a "copy" function (or i missed it). You used to be able to do a full backup "copy" mode where it ignored the archive bit - the "copy" backup backed everything up regardless of bit, it ignored it on backing up, and it didnt flip it once the file was copied. I don't see that option anymore.

    Is there any difference between the two methods, other than described in that linked article?

    I'm inclined to continue using the archive bit as the one sentence from the link has me a little squeamish about using "Modified Date":

    "In case of files which are renamed, copied or whose attributes are changed, currently, you need to add these files manually in the backup job."

    maybe the archive bit ALSO isn't flipped for these procedures, but i think i'll still just use the archive bit.

    any thoughts or opinions?

    1449584540
    3932861

    0 0
  • 12/01/15--23:34: Question about FP2 upgrade
  • I need a solution

    We have 1 CAS + 40 MMS + 60 Windows agent + 10 DB backup agent + 5 linux backup agent running BE15

    1. To upgrade BE15 to FP2 , if the CAS is upgraded to FP2 first but MMS still running BE15. Can backup jobs running on CAS work normally even MMS is not upgraded?

    2. To upgrade BE15 to FP2 , need to reinstall the existing windows backup agent and linux backup agent?

    3. To upgrade BE15 to FP2, no server restart is required?

    4. Do I have to backup the DB of CAS for jobs before upgrading to FP2?

    0
    1449560077

    0 0
  • 12/07/15--21:35: Export Files From old Backup
  • I need a solution

    Hi,

    Please help because I have a disaster here.

    I made an old backup through backup exec 15 from maybe one month ago on Windows Server 2012 (Encrypted Backup).

    The backup have full backup <-- ( expired ) and incremental backup 2 time per day.

    My hard drive crashed ( my backup files in a share backup direcrtory ).

    I tried to restore full backup from last backup point but no luck. It restored crashed windows (always ask for repair).

    Please help me how can i at least extract files from my .bkf (Encrypted Backup) files and restore it manually.

    0
    1469799520

    0 0

    I need a solution

    I have create domain account and access backup operations. then Set the user account as a restricted logon account on the BE logon account manager.

    But I user the account login backup exec system,the system show the user no admin or backup operations.

    0
    1454360288

    0 0
  • 12/07/15--23:39: Data Discovery function
  • I need a solution

    I often see the message "Backup Exec found xxx servers that do not have the Agent for Windows installed on them."
    How to disable this Data Discovery function on MMS or CAS?
    Thanks

    0
    1449561796

    0 0

    I need a solution
    0

    0 0

    I need a solution

    I have a NBU 7611 environment with Windows Master Server and 5220 appliances, all running well.  We also have a number of NetApp filers, and are looking to manage these with the Replication Director component of NBU.

    When testing I noticed that whilst Replication Director functioned perfectly well on one of our filers it gave errors when vaildating the policy for the other filers.  To cut a long story short this turned out to be due to the NetApp NFS license being installed on the filer that worked OK and not being installed on all the other filers (which were failing to validate the policy).

    We do not use NFS on the filers, so I don't understand why we should need the NFS license !!  When we added the NFS license to the filers which were failing validation they now work perfectly.  however - we have a number of filers which are not licensed for NFS and we don't want to have to buy the NFS license simply to use Replication Director.

    It is an NDMP policy type and works fine as long as the NFS license is installed on the filer.  If the license isn't installed the policy will not validate or run.

    Why does Replication Director require NFS on the filer ?

    Any ideas ?

    AJ 

    0

    0 0

    I need a solution

    I noticed in the BAR when Im browsing the backups that my duplicated jobs to tape are no longer showing as a source to restore from.  I spoted this because my tape jobs have a 7 year retention and my standard backups have 1 year.  Starting in febuary none of the 7 year jobs are showing.  This is around the same time i bumped my primary backups from 3 months to 1 year in the SLP.

    I ran a report on the past tape #s and images are on the tapes with the 7 year retention.

    Are they not showing because vault is not working properly or am i just not understanding how this works and because my primary backup has a 1year retention the actual tape job wont show until the 1yr retention expires.

    0

    0 0

    I need a solution

    Hi all,
    I know verision 3 was Roxio but I cannot find any info in Roxio forum and was wondering if anyone else had tried here. My HP Pavilion a1440n will not boot after Goback 3 deluxe install. It starts to, flashes a blue screen, and then tries to reboot - over and over. I had to uninstall it to boot again. I did a system restore on XP Media Center and then reinstalled goback to see if that would help but to no avail. I wonder if it has something to do with HP Recovery partition. Could find nothing on HP site either. I have used version 3 on XP home and pro with no issues on the dell or the 2 I built myself. It only happens on this HP. Ideas?


    0 0

    I need a solution

    I found this article:

    https://www-secure.symantec.com/connect/forums/wha...

    but was wondering if there was anything else to it.

     I notice that there is no longer a "copy" function (or i missed it). You used to be able to do a full backup "copy" mode where it ignored the archive bit - the "copy" backup backed everything up regardless of bit, it ignored it on backing up, and it didnt flip it once the file was copied. I don't see that option anymore.

    Is there any difference between the two methods, other than described in that linked article?

    I'm inclined to continue using the archive bit as the one sentence from the link has me a little squeamish about using "Modified Date":

    "In case of files which are renamed, copied or whose attributes are changed, currently, you need to add these files manually in the backup job."

    maybe the archive bit ALSO isn't flipped for these procedures, but i think i'll still just use the archive bit.

    any thoughts or opinions?

    1449584540
    3932861

    0 0
  • 12/01/15--23:34: Question about FP2 upgrade
  • I need a solution

    We have 1 CAS + 40 MMS + 60 Windows agent + 10 DB backup agent + 5 linux backup agent running BE15

    1. To upgrade BE15 to FP2 , if the CAS is upgraded to FP2 first but MMS still running BE15. Can backup jobs running on CAS work normally even MMS is not upgraded?

    2. To upgrade BE15 to FP2 , need to reinstall the existing windows backup agent and linux backup agent?

    3. To upgrade BE15 to FP2, no server restart is required?

    4. Do I have to backup the DB of CAS for jobs before upgrading to FP2?

    0
    1449560077

    0 0
  • 12/07/15--21:35: Export Files From old Backup
  • I need a solution

    Hi,

    Please help because I have a disaster here.

    I made an old backup through backup exec 15 from maybe one month ago on Windows Server 2012 (Encrypted Backup).

    The backup have full backup <-- ( expired ) and incremental backup 2 time per day.

    My hard drive crashed ( my backup files in a share backup direcrtory ).

    I tried to restore full backup from last backup point but no luck. It restored crashed windows (always ask for repair).

    Please help me how can i at least extract files from my .bkf (Encrypted Backup) files and restore it manually.

    0
    1469799520

    0 0

    I need a solution

    I have create domain account and access backup operations. then Set the user account as a restricted logon account on the BE logon account manager.

    But I user the account login backup exec system,the system show the user no admin or backup operations.

    0
    1454360288

    0 0
  • 12/07/15--23:39: Data Discovery function
  • I need a solution

    I often see the message "Backup Exec found xxx servers that do not have the Agent for Windows installed on them."
    How to disable this Data Discovery function on MMS or CAS?
    Thanks

    0
    1449561796

    0 0

    I need a solution
    0

older | 1 | .... | 442 | 443 | (Page 444) | 445 | 446 | 447 | newer