Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 421 | 422 | (Page 423) | 424 | 425 | .... | 447 | newer

    0 0
  • 10/15/15--07:51: Push out remote agent?
  • No
    I need a solution

    What if I have BE Server installed (Capacity edition), and then I create a VM on that same physical server?  Do I need to push install the Agent for Windows to the VM?  If so, why or why not?

    0
    11415981

    0 0

    I need a solution

    Is there any documentation available on the Symantec System Recovery Management Solution database.

    We want to create some bespoke reports for a SSR dashboard using the QlikView reporting tool.


    0 0

    I need a solution

    Hello,

    I'm upgrading our NetBackup environment gradually from version 7.0.1 to version 7.6.1.2. Currently we have already upgraded the master and a media server to version 7.6.1.2.

    Can a media server in version 7.0.1 duplicate its backup images to the one in version 7.6.1.2?


    0 0

    I need a solution

    Hi All,

    Please help me to configure/install the new tape library on netbackup linux master server .

    Netbackup version :- 7.5

    Master server Os :-Red Hat Enterprise Linux Server release 6.7

    Tape Library ;-  TS3310

    Tape library is connected to switches and zoing has been done. also driver directory is not available under /usr/openv/volmgr/bin .

    [root@######### sbin]# /sbin/lsmod |grep sg
    ipmi_msghandler        38701  2 ipmi_devintf,ipmi_si
    sg                     29318  3

    [root@######### bin]# ./tpext -get_dev_mappings_ver
    device mappings version in the EMM database is 1.115
    device mappings version from the local file is 1.115
    Local device mappings file is up-to-date

    Tape library is not showing in  cat /proc/scsi/scsi output.

    ThankYou .


    0 0

    I need a solution

    I had thought that in the new version of the java GUI that the black text window was going away...? Or is there a switch somewhere I need to flip?

    Apologies if there's a thread about this somewhere that I missed...

    Thanks :)


    0 0

    I need a solution

    Hello guys,

    I'm not very familiar with Netbackup licensing (in my previous company we had a department dedicated only for that). My question is, in my environment when I check the active licenses, this is the information I have:

    Base Netbackup - 5

    Additional Clients - 5

    Library Based Tape Drives - 6

    Does it mean that I can have max 10 standard clients (linux/windows through LAN) and a library with max 6 tape drives?

    Thank you!


    0 0

    I need a solution

    hi, i'm planning on upgrading my sdlo 7.6 environment (server 2008) to version 8.0

    here are my proposed steps:

      enable blackout window

      shutdown dlo server and take snapshot

      perform update from 7.6 to 8.0

      remove blackout window

      test a few machines to ensure 7.6 agent can still backup without upgrading

    now my question is, if something was to go wrong, can i revert back to the snapshot without issues?  example, when the blackout window gets removed, and computers start connecting and backing up, and we want to revert back, is this possible without data loss to those computers that just connected and backed up.

    thanks.

    Phil


    0 0

    I need a solution

    Dear Expert,

    What is the latest list of NetBackup Certification for Partner and Customer? SCS SCSP STS STO?

    Which 1 is for Partner or customer?

    What available version of NetBackup certification (7.5\7.6\7.7)?

    Thanks.


    0 0
  • 10/15/15--22:29: New backup design
  • I need a solution

    Hi All,

    I am very new to this Symantec Netbackup. I need some information that what are the key points to consider to define new backup solution in netbackup .

    Thanks,

    Anto


    0 0

    I need a solution

    Hello,

    i (or more precisely a customer) has a "problem" with duplicate to tape jobs.

    The jobs are configured as follows:

    Month to Disk -> Duplicate to Tape (Media Set Monthly)

    Week to Disk -> Duplicate to Tape (Media Set Weekly)

    Day to Disk -> Duplicate to Tape (Media Set Daily)

    Problem:

    If Tape A is used for a Monthly Backup and becomes overwritable again, BE uses this tape for any job. So it becomes a Daily or Weekly Tape.

    The customer wants that, Monthly Tapes stay in their media set. According to the customer, this was usually the case, but since 2-3 months BE doesn't behave like this anymore.

    Any ideas?

    Kind regards,

    Dave


    0 0

    I need a solution

    Betriebssystem: Windows 2008 R2

    BackupExec 2014 SP2

    Folgendes Zenario:

    Die Sicherung ist jede Nacht gelaufen, wird als "grün" angezeigt und die bkf-Dateien bzw. Ornder der Sicherung sind auf der Festplatte vorhanden.

    Wenn ich eine Wiederherstellung starten möchte (Microsoft Exchange-Postfachelemente) wird unter dem <Termin> (Snapshot gGesamt) der Ordner "Database" nicht angezeigt. Also somit eine Wiederherstellung nicht möglich.

    Gruß

    Armin


    0 0

    I need a solution

    Backup of a SAN media server getting failed with error 636.

    Snippet from bpbkar logs:

    16> dtcp_write: TCP - failure: send socket (560) (TCP 10054: Connection reset by peer)
    22:26:16.751 [25536.1356] <16> dtcp_write: TCP - failure: attempted to send 48 bytes
    22:26:16.767 [25536.1356] <16> dtcp_shutdown: TCP - failure: shutdown socket (628) (TCP 10054: Connection reset by peer)
    22:26:16.767 [25536.1356] <16> dtcp_shutdown: TCP - failure: shutdown socket (596) (TCP 10054: Connection reset by peer)
    22:26:16.813 [25536.1356] <16> dtcp_read: TCP - failure: recv socket (628) (TCP 10053: Software caused connection abort)


    0 0

    I need a solution

    Hi,

    We are running several NBU 5230 Appliances (Current version 2.6.1.1)

    From support we have heard that our (RAID) firmware and BIOS levels are not current.

    My questions:

    • What RAID firmware should we be running?
    • What BIOS level should the 5230 units have?
    • Do disk firmware levels also need updating and what level should they have?
    • If RAID firmware is updated, should drivers be running a certain version as well? If yes, what version is best?
    • Where can we obtain these updates?
    • If we would go to 2.6.1.2, will any firmware/BIOS levels be updated during the upgrade process? (Probably not, I suspect)
    • Has anybody performed these upgrades and encountered any issues?

    Thanks for any help!
     

    Fred


    0 0

    I need a solution

    So I have both the VMware and Exchange Agents installed.  For the longest time we had the Exchange backup split into two parts; one backup for files and system state, a second back up for the info store.  Now that we have the VMware agent I was wondering if 2 backups were still necessary?  Can I just create one job that backs up Exchange through VMware with GRT turned on and call it a day or do I still need to de-couple these back ups?


    0 0

    I need a solution

    Hi All,

    I've upgraded OpsCenter from 7.1 to 7.6 and I am unable to connect to the Netbackup Master server. Both Netbackup and OpsCenter are on the same server.

    First Issue I had was port 3652 was in use by nbdisco and OpsCenter wants to use it for the Broker. I altered the configureAt.bat and changed the 3652 port to 36520 and re-ran the bat file. Now OpsCenter starts. I am unable to connect to the master sever with my administrator account. When I installed Netbackup I select the local system account option and didn't put a username in assuming it would use administrator.

    This is the error I am getting:

    OpsCenter-10939:Connection to the specified NetBackup Master Server was not established. Enter the valid NetBackup user name and password. Enter the domain name along with the user name, if applicable. For example: domain1\admin

    The server was once used as an ADS server and we have since 3 years ago retired ADS. It is not part of any domain controlled network either.

    Has anyone seen this issue?


    0 0

    I need a solution

    Hello Everyone,

    I have been assigned to implement Access Management on the current release. I have questions about implementing NBAC

    1- When I issue the commands to implement this, what happens to our users current access?

    2- Will they be able to view policies and monitor work until I move them to an appropriate group?

    3- We plan on connecting these groups using LDAP. The initial id used to implement NBAC, can that be an LDAP ID?

    Please i need answers to the above questions.

    Thanks

    K

    1445037278

    0 0

    I need a solution

    Hi Guys,

    I am looking for a monitoring product that can display basic information like failed jobs on an Web Page. It should be able to receive these sort of alerts from multiple Backup Exec sites.

    Are there any products that do something like this?

    Google-Fu is not helping me

    Kind Regards,

    Stuart


    0 0

    I need a solution
    0

    0 0

    I need a solution

    Hi,

    we have NBU 7.5.0.4 running from last year and we never faced any issue, since last few days i noticed that we are unable to restore from archive now. i can see that tapes are in the library and drives are available but its returning "No Drives are available" error.

    i have removed Robots and Drives then reconfigure then, rescan library but still same.

    NetBackup Restore Job Detailed Status

    10/15/2015 2:43:24 PM - begin Restore
    10/15/2015 2:43:26 PM - 1 images required
    10/15/2015 2:43:26 PM - media J170L3 required
    10/15/2015 2:43:26 PM - media EOR635 required
    10/15/2015 2:43:32 PM - restoring image svr-fps-archive_1422884696
    10/15/2015 2:43:35 PM - Info bpbrm(pid=4564) svr-fps-archive is the host to restore to      
    10/15/2015 2:43:35 PM - Info bpbrm(pid=4564) telling media manager to start restore on client     
    10/15/2015 2:43:39 PM - Info bpbrm(pid=5016) svr-fps-archive is the host to restore to      
    10/15/2015 2:43:39 PM - connecting
    10/15/2015 2:43:40 PM - Error bptm(pid=7332) NBJM returned an extended error status: No drives are available (2001)  
    10/15/2015 2:43:40 PM - requesting resource EOR635
    10/15/2015 2:43:40 PM - Error nbjm(pid=4876) NBU status: 830, EMM status: No drives are available    
    10/15/2015 2:43:40 PM - Error nbjm(pid=4876) NBU status: 830, EMM status: No drives are available    
    10/15/2015 2:43:44 PM - Info bpbrm(pid=5016) start tar32 on client         
    10/15/2015 2:43:46 PM - Error bptm(pid=8000) The following files/folders were not restored:       
    10/15/2015 2:43:46 PM - Error bptm(pid=8000) UTF - /E/Archive/DATA/EDUPD00/          
    10/15/2015 2:43:46 PM - Error bptm(pid=8000) UTF - /E/Archive/DATA/EDUPD00/Home/

    10/15/2015 2:43:49 PM - Info tar32(pid=77568) Restore started.           
    10/15/2015 2:43:49 PM - connected; connect time: 00:00:10
    10/15/2015 2:43:49 PM - Error bptm(pid=8000) UTF - /E/Archive/DATA/EDUPD00/Home/$RECYCLE.BIN/desktop.ini          
    10/15/2015 2:43:49 PM - Error bptm(pid=8000) UTF - /E/Archive/DATA/EDUPD00/Home/1-1 meeting template feb 14.docx      
    10/15/2015 2:43:50 PM - Error bptm(pid=8000) more than 10 files were not restored, remaining ones are shown in the progress log.
    10/15/2015 2:43:56 PM - Info bpbrm(pid=4564) got ERROR 252 from media manager       
    10/15/2015 2:43:56 PM - Info bpbrm(pid=4564) terminating bpbrm child 5016 jobid=718683        
    10/15/2015 2:43:56 PM - restored image svr-fps-archive_1422884696 - (extended error status has been encountered, check logs(252)); restore time 00:00:24
    10/15/2015 2:43:56 PM - Warning bprd(pid=12712) Restore must be resumed prior to first image expiration on INFINITY      
    10/15/2015 2:43:57 PM - end Restore; elapsed time: 00:00:33
    Restore error(2850)
    10/15/2015 2:43:57 PM - Info tar32(pid=77568) done. status: 0          
    10/15/2015 2:43:57 PM - Info tar32(pid=77568) done. status: 0 - the requested operation was successfully completed   

    Backup, Archive and Restore Window Job Status

    14:43:24 10/15/2015: Restore Started

    14:43:26 (718683.xxx) Restore job id 718683 will require 1 image.

    14:43:26 (718683.xxx) Media id J170L3 is needed for the restore.

    14:43:26 (718683.xxx) Media id EOR635 is needed for the restore.

    14:43:32 (718683.001) Restoring from copy 1 of image created 2/2/2015 1:44:56 PM

    14:43:39 (718683.001) INF - If Media id EOR635 is not in a robotic library administrative interaction may be required to satisfy this mount request.

    14:43:47 (718683.001) The following files/folders were not restored:

    14:43:47 (718683.001) UTF - /E/Archive/DATA/EDUPD00/

    16:49:05 (718683.001) UTF - /E/Archive/DATA/EDUPD00/MailBox/EDUPD00.pst

    16:49:06 (718683.001) Status of restore from copy 1 of image created 2/2/2015 1:44:56 PM = extended error status has been encountered, check logs

    16:49:06 (718683.xxx) INF - Status = Restore error.

    16:49:07 (718683.001) (718683.001) INF - TAR EXITING WITH STATUS = 0

    16:49:07 (718683.001) (718683.001) INF - TAR RESTORED 0 OF 0 FILES SUCCESSFULLY

    16:49:07 (718683.001) (718683.001) INF - TAR KEPT 0 EXISTING FILES

    16:49:07 (718683.001) (718683.001) INF - TAR PARTIALLY RESTORED 0 FILES

    can someone please advise on this.

    Kind Regards


    0 0
  • 10/17/15--15:33: Backup 2015 DLM not running
  • I need a solution

    I have a CASO setup with one VM running the CASO role and three media servers on different locations. The media servers are physical with big D: and E: drives (only local disk, no removable disk or so), disk storage + dedupe storage.

    Catalogs are stored centrally and all servers run 2012 R2 OS and Backup Exec is fully patched with the latest patches as of today.

    Our normal backup procedure is to run the backup jobs to disk and then duplicate to dedupe storage, we also do some optimized duplication from one media server to another with duplication from dedupe to dedupe storage.

    We installed all servers early September and everything is running fine except that the disk storage backup sets will not be removed by DLM even if they are expired (or manually expired by right clicking and selecting "expire").

    I installed another server to test earlier today and noticed that in the audit log (on the new test server) I could see that DLM log an event for every backup set it removes and it works just fine on that setup. This is a completely independent backup exec instance and only runs one backup job for test.

    In the audit log of our "real" backup server there is not a single entry logged by DLM from day one which is really strange.

    I logged a case yesterday with Veritas/Symantec support and the test we agreed on doing was to first run an inventory of the disk storage and when that didn't help we decided to do an inventory + catalog as well, since we have 39,5 TB of data to process it will take a while so I decided to try it on one of the other media servers instead (which is not fully used yet) and it didn't help so instead of just waiting until Monday I decided to write here to see if anyone else have experienced the same issue.

    I have tried with (and without) the "Allow Backup Exec to delete all expired backup sets" enabled with no change of the result.

    Anyone who has information that can help me, it would be very appreciated?

    Thanks!


older | 1 | .... | 421 | 422 | (Page 423) | 424 | 425 | .... | 447 | newer