Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 444 | 445 | (Page 446) | 447 | newer

    0 0

    I need a solution
    0

    0 0

    I need a solution

    I have a NBU 7611 environment with Windows Master Server and 5220 appliances, all running well.  We also have a number of NetApp filers, and are looking to manage these with the Replication Director component of NBU.

    When testing I noticed that whilst Replication Director functioned perfectly well on one of our filers it gave errors when vaildating the policy for the other filers.  To cut a long story short this turned out to be due to the NetApp NFS license being installed on the filer that worked OK and not being installed on all the other filers (which were failing to validate the policy).

    We do not use NFS on the filers, so I don't understand why we should need the NFS license !!  When we added the NFS license to the filers which were failing validation they now work perfectly.  however - we have a number of filers which are not licensed for NFS and we don't want to have to buy the NFS license simply to use Replication Director.

    It is an NDMP policy type and works fine as long as the NFS license is installed on the filer.  If the license isn't installed the policy will not validate or run.

    Why does Replication Director require NFS on the filer ?

    Any ideas ?

    AJ 

    0

    0 0

    I need a solution

    I noticed in the BAR when Im browsing the backups that my duplicated jobs to tape are no longer showing as a source to restore from.  I spoted this because my tape jobs have a 7 year retention and my standard backups have 1 year.  Starting in febuary none of the 7 year jobs are showing.  This is around the same time i bumped my primary backups from 3 months to 1 year in the SLP.

    I ran a report on the past tape #s and images are on the tapes with the 7 year retention.

    Are they not showing because vault is not working properly or am i just not understanding how this works and because my primary backup has a 1year retention the actual tape job wont show until the 1yr retention expires.

    0

    0 0

    I need a solution

    Has anyone seen this limitation for sharepoint restores? We are unable to perform restoration of individual documents with permission intact within a site.

    NBU -7.6.3

    Sharepoint-2013

    0
    1449592295

    0 0

    I need a solution

    I understand, now, how to manage the number of tries for a backup over a given period (global attributes in host properties of the master server).  However when I am dealing with a failure and have resolved it I can't find a way to reset the policy so it will get back on the schedule.   I am having to wait until the backup attempt interval is up (in our case that's 12 hours).  

    Here's my example...  My master server global attributes are set to 2 tries per 12 hours (I think those are defaults but I certainly don't know).  I have an archivelog backup of an oracle database that runs hourly.... and  must or I will fairly quickly run out of space on the volume (lets assume I can't add any disk).   Recently this backup failed... twice.... which is the maximum per 12 hours so the schedule will not pick back up even on a successful manual run.   Since I really can't wait the 12 hours for it to pick back up on the schedule, I'd like to reset the schedule so that it will pick back up right now.   However I can't find any sort of command that resets the tries or simply gives the policy a 'clean slate'.   

    So... what's the best thing to do here?  I really don't want to change the global policy for my job that failed, but perhaps that's the best approach?

    0

    0 0

    I need a solution

    I was wondering if this has been seen before.  I have Netbackup Client on 2012r2 hyper-visor and I'm trying to backup a VM running Server 2003.  After 200GB of backup the VM server frooze and locked up(no rdp or from console just gray screen).  I canceled the backup and the VM server came back.  The VM is running a realtime application.  Would it be best to shutdown the 2003 vm and do backup while off?  I havent had a problem with 2012 or 2008 vms.

    thanks,

    M

    0

    0 0

    I need a solution

    Can any one please provide all type of Symantec netbackup interview questions

    Mail id : yrnagraj@gmail.com

    0

    0 0

    I need a solution

    The restore is succesful with NBD transport method but fails for SAN. Tried restoring using both original and alternate restore. NBU= 7.7.1

    12/08/2015 17:32:16 - Info tar32 (pid=10072) Restore started
    12/08/2015 17:32:16 - connected; connect time: 0:00:00
    12/08/2015 17:32:16 - Info bptm (pid=6724) start
    12/08/2015 17:32:17 - started process bptm (pid=6724)
    12/08/2015 17:32:17 - Info bptm (pid=6724) reading backup image
    12/08/2015 17:32:18 - Info bptm (pid=6724) using 30 data buffers
    12/08/2015 17:32:18 - Info bptm (pid=6724) spawning a child process
    12/08/2015 17:32:18 - Info bptm (pid=6724) child pid: 6636
    12/08/2015 17:32:18 - Info bptm (pid=6636) start
    12/08/2015 17:32:19 - started process bptm (pid=6636)
    12/08/2015 17:32:23 - begin reading
    12/08/2015 17:32:28 - Error bpbrm (pid=6984) from client example.com: ERR - Error opening the snapshot disks using given transport mode: san Status 23

    12/08/2015 17:32:28 - Info bptm (pid=6724) EXITING with status 24<----------
    12/08/2015 17:32:29 - Info tar32 (pid=10072) done. status: 103

    12/08/2015 17:32:29 - Info tar32 (pid=10072) done. status: 24: socket write failed
    12/08/2015 17:32:29 - Error bpbrm (pid=6984) client restore EXIT STATUS 24: socket write failed
    12/08/2015 17:33:31 - restored from image example_144950; restore time: 0:02:03
    12/08/2015 17:33:31 - end Restore; elapsed time 0:02:07
    NetBackup VMware policy restore error  (2820)

    0

    0 0

    I need a solution

    Okay, I know this post is going to sound like a broken record, but I have searched and read through other threads but it seemed to either not address or solve the issue directly or give an unclear explanation that pertained to that specific persons problem. Here it goes and please accept my apologies if this post seems so redundant. 

    Okay so I have a HP Proliant DL380 G4 server running Symantec Backup Exec 2012 (I know, I know, it's an old server lol) and I'm used to using Puredisk but it seems quite easy administering backups with SBE 2012 UNTIL! it's time to do recovery testing. I noticed I didn't have an adequate testing environment for my recovery tests, so I grabbed the best computer I could find which is a Dell Tower 5810 w/ a 1TB backup drive and a 250GB boot drive which isn't setup for RAID. So I tried doing a recovery of my HP Proliant server to my Dell Tower and I was met with a number of obstacles that indicated my recovery might go so smoothly, I will list those messages at the end. A little FYI - I do full SDR backups on our server here, the server is setup in a RAID 0 with a C: and D: drive and the Dell Tower is booting AHCI. Basically, I am not able to recover my backups to the Dell Tower. It's obvious that either this scenario won't work at all or I will need to do quite a bit of tweaking to make my test recoveries successful. I would really like to be able to find a way to recovery to the Dell Tower because if that HP server did crash then that may very well be all I have to use. So I have two questions if anyone can please answer:

    1. How can I get this scenario to work; how can I get my recovery my backups to different hardware?

    2. In the future, what is the best test environment to setup for conducting test recoveries? 

    Thanks, thanks, thanks, to anyone who can help me with this. It has been a headache going on three days trying to figure this out on my own. Below are the messages I ran into while trying to test-recover my backups to a different computer:

    - Your computer may not start successfully, if your system or boot volume resides on one of the hard disks attached to an inactive controller

    - Drivers for one or more controllers are not installed. The computer may not start because the required system...

    - If the recovered computer contains multiple hard disks, ensure that the computer's BIOS is configured to start the computer from the hard disk that contains the Windows Operating System

    - invalid partition table (I received this message after rebooting from a restore)

    0
    1469792268

    0 0
  • 12/09/15--00:03: Our VTL Drives goes down
  • I need a solution

    Hello 

    We have a VTL drives goes down issue with our NBU 7.6.0.3 on windows cluster. The VTL is connected to ndmp. Last time the issue was fixed by reconfiguring the storage but the issue has occurred again.

    The time when it goes down we see the below event log

    Event ID: 2650
    Task Category: None
    Level: Error
    Keywords: Classic
    User: N/A
    Computer: servername.test.com
    Description:
    ndmp_public_session_create() failed: Timeout waiting for connected message from NDMP serve

    As per the below article it is pointing towards hardware communication side. 

    http://www.veritas.com/docs/000034577

    Can somebody tell me which logs needs to be checked on both nbu and VTL side to conclude where the issue lies.

    Thank you

    0

    0 0

    I need a solution

    Dear Friends ,

    I am facing a problem in Netbackup related to SLP duplication ,  Oracle Rman Backup completed at Head Office SLP , and duplication started HO to DR

    Out of 12 images 11 images duplicated at DR but 1 image is missing .  i tried to check if any image is pending in that particular SLP, but nothing was penindg for that SLP , aftrer that i tried to manually duplicate that image from HO to DR it failed imediatly with error copy 2 already exists . below is the job details i started manually .

    Please suggest .

    12/9/2015 11:36:00 AM - begin Duplicate
    12/9/2015 11:36:03 AM - requesting resource ftmdrae3_dr_stu1
    12/9/2015 11:36:03 AM - reserving resource @aaaa5
    12/9/2015 11:36:04 AM - reserved resource @aaaa5
    12/9/2015 11:36:04 AM - granted resource MediaID=@aaaa7;DiskVolume=DD860_DR_LSU;DiskPool=OST_DD_DR_DISK_POOL;Path=DD860_DR_LSU;StorageServer=ddunbaedr;MediaServer=ftmdrae3
    12/9/2015 11:36:04 AM - granted resource ftmdrae3_dr_stu1
    12/9/2015 11:36:05 AM - requesting resource @aaaa5
    12/9/2015 11:36:05 AM - granted resource MediaID=@aaaa5;DiskVolume=DD890_HO_LSU;DiskPool=OST_DD_HO_DISK_POOL;Path=DD890_HO_LSU;StorageServer=ddunbaeho;MediaServer=ftmdrae3
    12/9/2015 11:36:06 AM - Info Duplicate(pid=14968) Initiating optimized duplication from @aaaa5 to @aaaa7      
    12/9/2015 11:36:06 AM - Error bpduplicate(pid=14968) Backupid t2401_vip2_1443665311 copy 2 already exists       
    12/9/2015 11:36:07 AM - Error bpduplicate(pid=14968) Duplicate of backupid t2401_vip2_1443665311 failed, the entity already exists (226).   
    12/9/2015 11:36:07 AM - Error bpduplicate(pid=14968) Status = no images were successfully processed.      
    12/9/2015 11:36:09 AM - end Duplicate; elapsed time: 0:00:09
    no images were successfully processed(191)

    Thank You !!

    0

    0 0

    I need a solution

    Hi Forum,

    I am trying to restore a single file from Windows VM and trying to restore to same VM in alternate location but getting following error in job details.

    -------------------------------------

    12/09/2015 17:05:48 - begin Restore
    12/09/2015 17:05:49 - restoring from image SIDCSANMGMT-SIDCSYMMONREP_1449659817
    12/09/2015 17:05:49 - Info bprd (pid=26291) Restoring from copy 1 of image created Wed Dec 09 16:46:57 2015 from policy IDC-VM-TEST-RESTORE
    12/09/2015 17:05:49 - requesting resource @aaaaj
    12/09/2015 17:05:49 - granted resource  MediaID=@aaaaj;DiskVolume=STU1;DiskPool=TEST_DP;Path=STU1;StorageServer=SRCPIDC1DD01.in.ril.com;MediaServer=P603XMED03
    12/09/2015 17:05:51 - Info bpdm (pid=42599) started
    12/09/2015 17:05:51 - started process bpdm (pid=42599)
    12/09/2015 17:05:51 - Info bpdm (pid=42599) reading backup image
    12/09/2015 17:05:51 - Info bpdm (pid=42599) requesting nbjm for media
    12/09/2015 17:05:51 - Info bpdm (pid=42599) using 64 data buffers
    12/09/2015 17:05:51 - Info bpdm (pid=42599) spawning a child process
    12/09/2015 17:05:51 - Info bpbrm (pid=42599) child pid: 42600
    12/09/2015 17:05:55 - begin reading
    12/09/2015 17:05:56 - end reading; read time: 0:00:01
    12/09/2015 17:05:56 - Info bpdm (pid=42599) completed reading backup image
    12/09/2015 17:05:56 - Info bpdm (pid=42599) EXITING with status 0
    12/09/2015 17:05:56 - requesting resource @aaaaj
    12/09/2015 17:05:56 - granted resource  MediaID=@aaaaj;DiskVolume=STU1;DiskPool=TEST_DP;Path=STU1;StorageServer=SRCPIDC1DD01.in.ril.com;MediaServer=P603XMED03
    12/09/2015 17:05:59 - Error bpbrm (pid=42614) bpcd on SIDCSANMGMT-SIDCSYMMONREP exited with status 48: client hostname could not be found
    12/09/2015 17:05:59 - Info tar (pid=0) done. status: 48: client hostname could not be found
    12/09/2015 17:05:59 - Error bpbrm (pid=42614) client restore EXIT STATUS 48: client hostname could not be found

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    NBU is 7.6.0.1 and Vcenter 5.5 U2

    I have checked the compatability since it is supported from 7.6.0.4, i am not able to log a case.

    Pls. sugggest

    0

    0 0

    I need a solution

    Hallo,

    Auf unserem Server (Windows 2012 R2) haben wir Symantec Backup Exec 2014 installiert.

    Nun würde ich gerne einen vorhandenen Backup job, der über eine Ethernet-Schnittstelle sichert dazu bringen, dass er zukünftig über FibreChannel sichert. Beim Bearbeiten des Sicherungs jobs kann ich nur eine Ethernet-Schnittstelle auswählen.

    Laut unserer Netzwerk-Truppe ist Fibre Channel eingerichtet und Datenübertragung hierüber ist möglich.

    Bin allerdings ein newbie was FibreChannel anbelangt. Und bei Symantec Backup bin ich auch noch nicht so firm.

    Gruß

    Gerhard

    0
    1469792293

    0 0

    I need a solution

    Hi 

    We wish to bill by data stored per client on Appliances.  

    Is there a command I can run from the MasterServer to capture how much data is stored on an NBU Appliance per client ??

    0

    0 0

    I need a solution

    Hallo, 

    wir setzten Backup Exex 2012 auf einen 2008R2 ein. 

    Heute wollte ich einige Dateien wiederherstellen

    Dabei ist mir aufgefallen, dass die Liste der Backups nicht vollständig ist. 

    Mir werden nur die letzten sechs Backups "richtig" angezeigt, von da an gibt es Lücken zwischen den Backups die immer größer werden.

    Im Auftragsverlauf werden mir diese jedoch korrekt angezeigt.

    Woran kann das liegen?

    exec.JPG

    Gruß Philippe

    0

    0 0

    I need a solution

    I found this article:

    https://www-secure.symantec.com/connect/forums/wha...

    but was wondering if there was anything else to it.

     I notice that there is no longer a "copy" function (or i missed it). You used to be able to do a full backup "copy" mode where it ignored the archive bit - the "copy" backup backed everything up regardless of bit, it ignored it on backing up, and it didnt flip it once the file was copied. I don't see that option anymore.

    Is there any difference between the two methods, other than described in that linked article?

    I'm inclined to continue using the archive bit as the one sentence from the link has me a little squeamish about using "Modified Date":

    "In case of files which are renamed, copied or whose attributes are changed, currently, you need to add these files manually in the backup job."

    maybe the archive bit ALSO isn't flipped for these procedures, but i think i'll still just use the archive bit.

    any thoughts or opinions?

    1449584540
    3932861

    0 0
  • 12/01/15--23:34: Question about FP2 upgrade
  • I need a solution

    We have 1 CAS + 40 MMS + 60 Windows agent + 10 DB backup agent + 5 linux backup agent running BE15

    1. To upgrade BE15 to FP2 , if the CAS is upgraded to FP2 first but MMS still running BE15. Can backup jobs running on CAS work normally even MMS is not upgraded?

    2. To upgrade BE15 to FP2 , need to reinstall the existing windows backup agent and linux backup agent?

    3. To upgrade BE15 to FP2, no server restart is required?

    4. Do I have to backup the DB of CAS for jobs before upgrading to FP2?

    0
    1449560077

    0 0
  • 12/07/15--21:35: Export Files From old Backup
  • I need a solution

    Hi,

    Please help because I have a disaster here.

    I made an old backup through backup exec 15 from maybe one month ago on Windows Server 2012 (Encrypted Backup).

    The backup have full backup <-- ( expired ) and incremental backup 2 time per day.

    My hard drive crashed ( my backup files in a share backup direcrtory ).

    I tried to restore full backup from last backup point but no luck. It restored crashed windows (always ask for repair).

    Please help me how can i at least extract files from my .bkf (Encrypted Backup) files and restore it manually.

    0
    1469799520

    0 0

    I need a solution

    I have create domain account and access backup operations. then Set the user account as a restricted logon account on the BE logon account manager.

    But I user the account login backup exec system,the system show the user no admin or backup operations.

    0
    1454360288

    0 0
  • 12/07/15--23:39: Data Discovery function
  • I need a solution

    I often see the message "Backup Exec found xxx servers that do not have the Agent for Windows installed on them."
    How to disable this Data Discovery function on MMS or CAS?
    Thanks

    0
    1449561796

older | 1 | .... | 444 | 445 | (Page 446) | 447 | newer